+380506595394
Графік роботи:Пн-Пт з 9.00 до 18.00 Сб-Нд з 10.00 до 15.00

Політика приватності

   Ця політика конфіденційності визначає, як Boma.ua буде зберігати і використовувати інформацію про Вас. Це стосується всього веб-сайту. Boma.ua незмінно поважає Вашу приватність. Ми створили наш веб-сайт таким чином, що Ви можете відвідати веб-сайт без необхідності називати себе або розкривати які-небудь персональні дані. Як тільки Ви вирішите надати нам будь-яку персональну інформацію, Ви можете бути впевнені, що вона буде використовуватися тільки у відповідності з цією Політикою конфіденційності. Для Вашої безпеки ми діємо відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Безпека

Boma.ua захищає Вашу конфіденційність. Дані з платіжних карт передаються напряму платіжним системам. При розміщенні замовлення або інформації про рахунок ми використовуємо безпечний сервер.

Яку інформацію ми збирамо?

• При оформленні замовлення, ми отримуємо Ваше ім'я, контактну та платіжну інформацію і дані банківської картки.

• Коли Ви заповнюєте реєстраційну форму на сайті, щоб отримувати наші новини або деталі акцій, ми отримуємо адресу електронної пошти та номер телефону. Ви також можете надати нам додаткову інформацію про Вас і Вашу родину, для того щоб отримувати більше пропозицій.

Що ми робимо з зібраною інформацією?

• Ми потребуємо цієї інформації, щоб зрозуміти Ваші потреби та надати Вам краще обслуговування, і, зокрема, для внутрішнього обліку.

• Ми можемо використовувати цю інформацію для поліпшення наших товарів і послуг.

• Наші представники можуть інформувати клієнтів нашого сайту за у вигляді листа на електронну пошту, дзінка за вказаним номером телефону або ж смс-повідомлення. Це є частиною нашої процедури обслуговування клієнтів.

Поширення персональної інформації

Якщо Ви користуєтеся сайтом Boma.ua , то погоджуєтеся, що ми можемо використовувати Ваші персональні дані для цілей, викладених у цій заяві (якщо ж Ви не відмовились надавати нам персональні дані для використання).